Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Vrijwilligers & Stagiaires

Vrijwilligers

Feyenoord Handbal is een vereniging die wordt gerund door vrijwilligers. Dat betekent dat we verwachten dat jij, als lid of als ouder van een lid, je steentje bijdraagt aan het runnen van de vereniging. Binnen een vereniging worden verschillende zaken geregeld en dat gaat verder dan het trainen en coachen van een team of een wedstrijd fluiten. Uiteraard zijn we ook altijd op zoek naar trainers, coaches en scheidsrechters, maar achter de schermen gebeuren ook een heleboel andere dingen. Zo moeten de contributies geïnd worden, moeten de kantinediensten ingedeeld worden, willen we zichtbaar zijn op de sociale media en zo zijn er nog veel meer zaken die geregeld moeten worden. Daar hebben we een heleboel handjes voor nodig. 

Belangrijk hierbij is om de juiste poppetjes op de juiste plaats te zetten. Zo kan niet iedereen een trainer zijn of met cijfers omgaan. Iedereen heeft hierin zijn eigen kwaliteiten. We kunnen echter niet van iedereen precies weten waar zijn/haar interesses liggen of waar iemand zich graag in zou ontwikkelen. Onze vereniging kan namelijk ook de plek zijn waar je nieuwe kwaliteiten ontplooit of leert om te gaan met andere zaken dan in je werk. Heb jij een kantoorbaan en wil je in de avonden of weekenden wat actiever zijn en leren om voor een groep te staan? Of ben je pedagogisch medewerker en zit je na je werk liever even achter de computer? Daar hebben wij de klusjes voor liggen! 

Dus:  

Wat kan jij betekenen voor ons? En welke voordelen levert dat jou op?  

Dat zijn de twee vragen die jij jezelf kan stellen. Mocht je hier een antwoord op hebben gevonden, laat het dan weten aan onze vicevoorzitter, Elke Scheffers. Zij gaat dan met jou kijken naar je antwoorden en vanuit daar actie ondernemen om jouw vrijwilligerscarrière te starten!

Stagiaires

Naast dat de club vooral op vrijwilligers draait, hebben we ook ruimte voor stagiaires. Jaarlijks hebben wij namelijk ook een aantal stagiaires rondlopen, denk hierbij aan studenten van een sportopleiding die helpen met trainen geven, maar bijvoorbeeld ook aan een communicatiestudent die een onderzoek op het gebied van interne communicatie uitvoert. We zijn een erkende stageplek en kunnen jou ondersteunen in je leerproces!

Onze vereniging is eigenlijk een maatschappij in het klein. Dat betekent dat je, zonder al te veel druk, bij ons de ruimte krijgt om kennis te maken met de praktijk. Door onze open clubcultuur is het vrij makkelijk om bij ons je stage te lopen. Ook voor maatschappelijke stagiaires hebben wij ruimte.

Heb je vragen of wil je stage komen lopen bij Feyenoord Handbal? Stuur dan een mail naar secretariaat@feyenoord-handbal.nl en dan gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!