Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Meetrainen

Kom een keer meetrainen! Gezellig, sportief, lekker buiten bezig zijn. Lijkt je dat leuk? Doe mee met onze gratis kennismakingstrainingen aan de Oldegaarde.

Aanmelden: mail activiteiten@feyenoord-handbal.nl

Geef in de mail aan: je naam en je geboortedatum en of je al wel / geen ervaring hebt met handbal.

Amber Klomp
Amber Klomp is coördinator van deze mee-train actie. Zij is trainster bij ons en bij de Handbalschool, speelt zelf en studeert sportkunde aan de Haagse Hogeschool. Deze rol als coördinator is voor haar een stageopdracht. Wij zijn heel blij en trots op haar dat zij dit op haar neemt.

Na jouw aanmelding zal Amber contact met je opnemen.

Informatie
Op de trainingsavonden zijn er ouders / vrijwilligers van Feyenoord Handbal aanwezig die jou en je ouders het één en ander kunnen vertellen over de vereniging.

Corona
Corona zorgt ervoor dat we nog steeds voorzichtig met elkaar moeten omgaan. Dit betekent dat ouders helaas niet op het terrein aanwezig mogen zijn. De kinderen worden bij de entree van het veld opgewacht door een begeleider. Ouders kunnen helaas niet het terrein op, maar we zorgen er voor dat er ouders / contactpersonen van de vereniging ook bij de entree staan om jou als ouder op te vangen en van de nodige informatie te voorzien.

Extra event: open dag Feyenoord Handbal
Zet dit vast in je agenda: 19 juni hebben we een open dag met leuke trainingen en andere activiteiten. Zo leer je de sport kennen (als je nog nooit gehandbald hebt) en zo leer je ook de vereniging kennen. Wie weet voel je een klik! We zorgen voor een leuk afwisselend programma voor zowel nieuwe handballers als kids die al bekend zijn met de sport.