Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Vertrouwenscontactpersonen

Iedereen binnen de vereniging kan ons benaderen voor vragen, vermoedens, meldingen, klachten, en aangifte met betrekking tot (seksuele) intimidatie en ander grensoverschrijdend gedrag (zoals: pesten, buitensluiten, vernederen, bang maken, discriminatie, agressie en beschuldigingen).

Voel je je machteloos, onzeker, bang, boos, of vernederd neem dan zeker contact met ons op en dan gaan we samen kijken hoe we het oplossen.
De gesprekken zijn vertrouwelijk!

vertrouwenscontactpersoon@feyenoord-handbal.nl

Peter Tuin

Ik ben vader van 4 kinderen, waarvan er 3 bij Feyenoord handbal spelen. In het dagelijks leven ben ik relatie- en gezinstherapeut. Van huis uit ben ik niet opgegroeid met sport en vind het daarom deste fijner om te zien hoeveel plezier mijn kinderen hebben in het trainen, wedstrijden spelen en onderdeel zijn van een team. Binnen een veilig sportklimaat kun je je ontwikkelen, je dromen en ambities najagen, maar ook leren hoe het is om samen te werken en respectvol met elkaar om te gaan. Sporten is voor kinderen en jongeren heel vormend en als je eenmaal je plek gevonden hebt binnen een club kun je er je leven lang plezier aan beleven. Inmiddels voel ik me zelf ook meer en meer onderdeel van de club, en vanuit mijn ervaring en passie draag ik als vertrouwenscontactpersoon graag een steentje bij aan een veilig sportklimaat. De laatste tijd doe ik zelf ook (op mijn manier) aan sport door te hardlopen en trailrunnen.

Ik ben Sandra Diaz en mijn zoon speelt al jaren handbal bij Feyenoord, voorheen Snelwiek. Ik ben al ruime tijd werkzaam in de kinderopvang en ben mij van bewust dat een veilige omgeving essentieel is voor het gezond kunnen opgroeien van onze kinderen.

Toen mij gevraagd werd of ik als vertrouwenscontactpersoon de vereniging wilde ondersteunen heb ik niet lang over na moeten denken om “ja” te zeggen. In vertrouwen kunnen zowel leden als ouders bij mij terecht met hun verhaal en ik zal meedenken over een mogelijke oplossing. Vanuit mijn signalerende rol kan ik ongewenste situaties bespreekbaar maken en zo hoop ik te kunnen bijdragen aan het behouden van een gezond sportklimaat binnen de vereniging.