Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Feyenoord Handbal Open Dag 14 mei 2022

Geschatte leestijd 3 minuten
Feyenoord Handbal Open Dag 14 mei 2022

Ook dit jaar stellen we onze vereniging weer open voor een Open Dag! Wil jij kennis komen maken met handbal en onze toffe vereniging? Dat kan! In dit artikel vind je meer informatie over de Feyenoord Handbal Open Dag 2022. 

We zijn specifiek op zoek naar kinderen geboren tussen 2007 en 2015. Ben jij tussen de 6 en 14 jaar oud? Kom dan eens kennis maken! Meld je aan via feyenoord@handbal.nl, vermeld je naam en leeftijd en dan sturen we je meer informatie toe!  

Ben je niet geboren tussen 2007 en 2015, maar wil je wel kennis komen maken met handbal of onze vereniging? Dat kan uiteraard ook! Ook dan kan je een mail sturen naar feyenoord@handbal.nl met je naam en leeftijd. Bij Feyenoord Handbal hebben we teams voor alle leeftijden, op alle niveaus. Meetrainen of even een kijkje komen nemen, kan uiteraard altijd!

Als Feyenoorder ben je er natuurlijk trots op om lid te zijn van onze vereniging. Op deze dag is je kans om ook de rest van je omgeving kennis te laten maken met Feyenoord Handbal. Neem al je broers, zussen, tantes, opa's, oma's, goede buren en verre vrienden mee om samen deze dag mee te maken.

Hieronder kan je het dagprogramma vinden. Dit programma is niet alleen gericht op nieuwe leden, maar ook op onze eigen leden, zodat nieuwe leden gelijk zien met wie ze samen spelen als ze lid willen worden. Tijdens de clinics worden de spelers in leeftijdsgroepen opgedeeld, waarbij de onderdelen aangepast worden op de verschillende leeftijden. Na de clinics is er nog een stormbaan voor alle leeftijden. Het eten en de wedstrijden zijn uiteraard niet verplicht om mee te doen, maar het is wel een gezellige activiteit, dat is iets waar wij als vereniging voor staan. 

Naast het sportieve programma zullen we ook enkele informatiestands hebben staan met verschillende informatie die je nodig hebt als je lid wil worden van onze vereniging. 

Ook voor ouders van huidige en nieuwe leden zullen we wat sportiefs aanbieden tussen 14:30 en 15:15. Hierbij willen we de ouders dan ook oproepen om in sportkleding aanwezig te zijn. 

Dagprogramma

13:30-13:45 Aankomst en aanmelden

13:45-14:00 Warming-Up onder leiding van een speler van Feyenoord Handbal Heren 1

14:00-14:15 Verdelen van groepen en klaarmaken voor de verschillende onderdelen

14:00-15:00 Clinic voor de 4- en 5-jarigen

14:15-15:45 Clinics over verschillende onderdelen van handbal

15:45-16:00 Afronding clinics

16:00-16:45 Stormbaan voor alle leeftijden

16:45-18:30 Eten

18:30-19:00 Lopen naar sporthal de Wielewaal voor de wedstrijden van de Heren C-jeugd en de Heren Senioren 1 (Eredivisie)

De middagactiviteiten zullen plaatsvinden op onze buitenlocatie aan de Oldegaarde. Dit is naast Sportplaza Zuiderpark, het adres is Oldegaarde 21. De wedstrijden in de avond zullen plaatsvinden in Sporthal de Wielewaal, Brammertstraat 1, dit is vlakbij de kinderboerderij op Oud-Charlois. Al onze wedstrijden zijn gratis te bezoeken.

Ben je nieuwsgierig geworden, maar heb je nog extra vragen? Stuur dan een mail naar feyenoord@handbal.nl, dan kunnen wij je twijfels wegnemen om een kijkje te komen nemen bij onze vereniging!