Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuwsberichten - Verslag Dames 2-Atomium 1

Geschatte leestijd 1 minuut

Na de weergaloze partij van vorige week, nu in de warme thuishal tegen de koploper.

Na het gebruikelijke praatje en warming up, en afgeladen tribunes starten we vol goede moed de eerste helft. We kunnen nog even bijblijven maar helaas zijn we in de aanval niet scherp genoeg met afronden, verdedigend gaat het redelijk maar Atomium knalt de bal er toch wel redelijk goed in.

Ruststand van 4-11, nou daar worden we niet blij van met zijn allen! Hier en daar nog wat opbeurende woorden en we gaan weer vol in de aanval. Of het aan het dextro potje ligt (is bijna leeg) weet ik niet maar de dames vliegen over het veld.

Zowel aanvallend als verdedigend zijn wij beter en dat resulteerde in een inhaal slag van heb ik jou daar.

Komen zelfs op voorsprong van 2 punten, helaas komt Atomium nog even terug en verwachten we een gelijkspel maar de dames gaan er in de laatse minuut nog vol voor en scoren dan ook het winnende doelpunt 18-17.

Iedereen door het dolle heen, wat begrijpelijk is, publiek op de banken.