Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuwsberichten - Feyenoorders in Oranje, Beach XXL Editie

Geschatte leestijd 1 minuut

Feyenoorders in Oranje, Beach XXL Editie

De afgelopen jaren zijn we als vereniging flink bezig geweest met investeren in onze beachopleidingen en dat wordt nu flink beloond! Hierbij een opsomming van de Feyenoorders die opgeroepen zijn voor Oranje Beachteams: 

Maar liefst 4 Feyenoorders zitten in de selectie van Danny Baijens: Milan, Stijn, Jasper en Thomas mogen mee naar Portugal om daar het EK te spelen. Ook oud-Snelwieker Jordy is opgeroepen. Supergaaf! Het EK vindt plaats van 24-28 mei in Nazare. We zullen jullie hier uiteraard van op de hoogte houden.

Caelan, Luca, Twan en Ricardo zijn opgeroepen voor de selectietrainingen van Oranje Beach onder 16. Zij mogen mee gaan trainen met een grote groep jongens om volgend jaar misschien wel voor het Onder 16 team te worden opgeroepen.

Ook Jet, Sumi en Sanne mogen voor Beach onder 16 gaan trainen, tof dat er nu ook aan onze dameskant de talenten worden gespot! Voor hen geldt hetzelfde als voor de jongens: in juli, augustus en september mogen zij hun kwaliteiten gaan tonen tijdens de selectietrainingen, zodat er volgend jaar een Onder 16-team kan worden gevormd. 

Wat zijn wij trots op al deze talenten en uiteraard ook op de andere beachers! Het harde werken van iedereen wordt beloond, dat is leuk om te zien. We willen de spelers bij deze alvast heel veel plezier en succes wensen!