Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuwsberichten - Dames 1 - Roda Ds1

Geschatte leestijd 1 minuut

Met wat vertraging omdat de wedstrijd op zaterdag avond niet door kon gaan gingen de dames van Feyenoord op donderdag 20 april met goede moed het veld op voor hun laatste zaal wedstrijd van dit seizoen. Voor beide partijen een wedstrijd waar niks meer van af hing, maar dat betekende niet dat er niet gewonnen moest worden.

De eerste helft hadden de dames van Feyenoord moeite met het behouden van tempo en gingen we al snel mee in het tragere tempo van de tegenpartij. Ook de nodige irritaties kwamen hierbij te pas aan beide kanten. Maar door dit te herstellen zijn we de rust in gegaan met een stand van 9-9.

In de tweede helft liepen de dames al snel wat uit op Roda wat een punt verschil van 4 punten heeft kunnen creƫren. Helaas zijn we in de eindfase van de wedstrijd toch weer wat afgezakt naar wat een eindstand van 20-20 tot gevolgen had.

Na de wedstrijd zijn de coaches Marc, Tappie en Mladen bedankt voor de inzet tijdens het seizoen en hebben wij helaas afstand moeten doen van dit coaching trio. Ook hebben wij helaas afscheid genomen van Babette en Eva.

Vol goede moed en een nieuw setje coaches hopen wij jullie volgend seizoen weer in de zaal te zien!