Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuwsberichten - Persbericht - 15-02-2023

Geschatte leestijd 2 minuten

Bedankt Mohsen!

Het handbalseizoen is nog niet ten einde, maar her en der kijken de verenigingen al rond naar nieuwe spelers en trainers. Feyenoord Handbal heeft net de gesprekken met Mohsen Daghrir, trainer van de herenselectie afgerond. Beide partijen hebben in goed overleg besproken de samenwerking na dit seizoen niet te verlengen.

We zijn Mohsen dankbaar voor zijn inzet bij de club. Momenteel is hij nog druk met de mannen om het huidige seizoen zo goed mogelijk af te sluiten. En zoals het er nu uit ziet gaat dat zeker lukken. Mohsen komt bij Feyenoord Handbal in 2021 als hij het stokje van Arjan Koster overneemt. Dit is het eerste jaar dat de heren van Feyenoord Handbal het volledige seizoen eredivisie spelen. Een plek waarvan sommigen wellicht dachten dat zij deze plek niet zouden behouden.

Mohsen bewijst het tegendeel. Zijn ervaring als international en speler op hoog niveau brengt hij over op het jonge team. Het eerste jaar blijven de heren nipt in eredivisie. Momenteel staan ze in dit tweede jaar eredivisie in de buurt van het midden. De eerstvolgende wedstrijd, 4 maart tegen Havas is een belangrijke wedstrijd. Als de mannen deze wedstrijd winnen verwachten we dat ze veilig in de middenmoot eindigen.

We hebben Mohsen als een bevlogen trainer en coach leren kennen. Stil buiten het veld om, maar tijdens de wedstrijden en de trainingen is het andere koek: dan komt zijn passie voor het spel naar boven, speelt hij langs de kant soms half mee, druk met zijn armen zwaaiend alsof hij zelf in de verdediging staat.

Er moeten nog een aantal wedstrijden gespeeld worden en we ondersteunen Mohsen en zijn ploeg uiteraard tot aan het einde van het seizoen. Dankjewel is gek om nu al te zeggen, maar het is welgemeend. Kom je de eerstvolgende wedstrijd kijken? 4 maart spelen de heren dan thuis tegen Havas 1.

Bestuur Feyenoord Handbal