Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuwsberichten - Wedstrijdverslag HA-jeugd-Dynamico 22-1-2023

Geschatte leestijd 2 minuten

Vandaag reisden we af naar Oss voor de wedstrijd Dynamico-Feyenoord HA. Met verschillende auto’s, wat mensen ophalen bij de Wielewaal, Zuidplein en Breda gingen we zorgeloos op pad. Nou ja, zorgeloos … Er was onderweg een beetje paniek toen bleek dat de shirtjestas nog ergens geduldig in een huiskamer klaarstond om in de auto gezet te worden, toen bleek dat de auto in kwestie al wel de Heinenoord tunnel en afslag Oud-Beijerland voorbij gereden was. Euhhhhh Gelukkig was Niels nog in Rotterdam en kon hij de tas ophalen. Alles weer in kannen en kruiken en klaar voor een leuke pot. 

Na een zwakke start die de eerste 15 minuten duurde, stonden we al snel met 5 doelpunten verschil achter: 15-10.
Daarna richtte Feyenoord zich op, vooral op verdedigend gebied, zodat we terug konden komen tot 2 doelpunten verschil met de ruststand: 18-16.
Feyenoord ging in de tweede helft door waar het mee gestopt was in de eerste helft en de ene na de andere beauty vloog in het doel van de tegenpartij. Er werd stevig en geconcentreerd verdedigd, wat leidde in een voorsprong van 2 doelpunten: 23-25.

En toen ......... werd het reuze spannend ......
Dynamico kwam terug tot 25-25, waardoor we een bloedstollend einde kregen en zagen dat het 29-29 werd. Maar helaas ons 29ste doelpunt werd in de laatste second afgekeurd wegens lopen. De vrije bal die volgde, ging er jammer genoeg niet in.
Het was een topwedstrijd - echt genoten - en al onze jongens speelden als een echt team. Hou dit niveau vol jongens en dan komen de punten vanzelf.
Jullie trotse supporters!PS: een wandelingetje op zondagochtend in Oss is best leuk om te doen: doe een rondje om de kerk, loop langs het Mariabeeld en geniet van een kopje op het plein. Altijd fijn om dit te weten, mochten we weer in Oss spelen, dat je niet een uur of drie kwartier in de sporthal hoeft te wachten tot de wedstrijd begint.

Gezamenlijke inzending van drie ouders