Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuwsberichten - Dames 1 Atomium‘61 - Feyenoord

Geschatte leestijd 1 minuut

Na een aantal weken rust mochten we vandaag het tweede deel van de competitie beginnen met een wedstrijd tegen Atomium.

In de kleedkamer hadden wat belangrijke dingen van de vorige wedstrijd besproken en afspraken gemaakt over hoe we dit gingen verbeteren. We gingen met goede moed het veld op.
We begonnen met de bal, er werd vanuit de opbouw gelijk een mooi doelpunt gemaakt waardoor de voorsprong voor ons was. Maar ook de tegenpartij maakte in de beginfase van de wedstrijd doelpunten waardoor het het eerste kwartier wat gelijk op bleef gaan.

Het tempo lag hoog en we wilden veel snelheid in het spel houden. Van beide kanten werd er hard verdedigd waardoor zo ook wat blauwe, rode oh nee toch gele kaarten vielen. (De scheidsrechter trok even de verkeerde kaart bij Demi ?) Maar ook bleven wij mooie aanvallen laten zien en waren er mooie reddingen van onze keepers.

We gingen de rust in met een achterstand van 3 punten, 13-10.

In de rust hadden we afspraken gemaakt om in de dekking beter te communiceren en onze kansen te blijven benutten. Hierdoor wilden we de achterstand zo snel mogelijk inhalen.
Wel kregen we een aantal tijdstraffen. Doordat we daardoor veel in ondertal speelden en het in de dekking af en toe wat moeilijk liep, hield Atomium de voorsprong.

Helaas was het niet onze wedstrijd en lukte het ons niet om de achterstand in te halen.
De eindstand werd 23-18

Volgende week gaan we er weer tegen aan tegen United Breda??