Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuwsberichten - Open trainingen Feyenoord Multi Handbal

Geschatte leestijd 2 minuten

Sinds kort hebben we een nieuw team bij Feyenoord Handbal voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar. Dit team speelt nog geen wedstrijden, maar oefent 1 keer per 2 weken alvast hun vaardigheden. Hierbij trainen we niet alleen op de handbalvaardigheden, maar ook op andere beweegvormen. Ook gebruiken we veel kleuren en diverse materialen, dat spreekt de kinderen aan en leert ze op een speelse manier bewegen.

De trainingen vinden plaats op zaterdag, voordat de andere jeugdteams met hun wedstrijdprogramma beginnen. Zo hebben de allerkleinsten ook al een beetje binding met de rest van de vereniging. We trainen ongeveer 45 minuten, daarna sluiten we gezellig af in de kantine. 

De huidige groep bestaat vooral uit kinderen van huidige seniorenleden, maar binnenkort gaan we ook aan de slag op 2 scholen in de buurt om ook in de jongste leeftijd leden aan te kunnen trekken. De gymleerkracht van de Kinderfaculteit Pendrecht is hier zo enthousiast over, dat hij spontaan de naam Feyenoord Multi Handbal bedacht voor deze groep. Hopelijk kunnen we veel kinderen enthousiast krijgen en een mooie basis leggen voor de toekomst!

De volgende (open) trainingen zullen plaatsvinden op:

Zaterdag 14 januari       12:00 - 13:00    (let op: half uur eerder)

Zaterdag 21 januari       13:30 - 14:30    (let op: uur later)

Zaterdag 4 februari       12:30 - 13:30

Zaterdag 18 februari      12:00 - 13:00 (let op: half uur eerder)

Zaterdag 11 maart         12:30 - 13:30

Zaterdag 18 maart         12:30 - 13:30

Wil jouw kind een keertje komen trainen? Dat mag uiteraard! Laat even weten dat je komt door een mailtje te sturen naar sportplus@feyenoord-handbal.nl met de naam en leeftijd van het kind. 

Vanuit Sportbedrijf is www.doerakkers.nl opgericht. Er blijkt nog niet zoveel aanbod te zijn voor 2 t/m 5-jarigen op Rotterdam-Zuid, zodoende wordt dat nu op deze manier verzameld. Ouders/verzorgers kunnen dan hierop kijken wat er voor hun kind te doen is en met hun kind sporten uitproberen. Ook wij zullen binnenkort met ons aanbod voor 3/4/5-jarigen op de website te zien zijn.