Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuwsberichten - Wedstrijdverslag Roda'71 Ds1 - Feyenoord Handbal Ds1

Geschatte leestijd 2 minuten

Na een gelijkspel van vorige week tegen Heerle, stonden we op zondag om 12:45 in Crooswijk voor een wedstrijd tegen Roda. We wisten dat het niet een makkelijke wedstrijd zou gaan worden, het verschil op de ranglijst was slechts één punt, maar we waren van plan om met de winst naar huis te gaan.

Jammer genoeg liep het niet zoals we allemaal gewild hadden, we liepen vanaf het begin al achter de feiten aan. Kansen werden er helaas niet benut en in de verdediging hadden we aan het begin veel moeite om de schutters op afstand te houden, hierdoor gingen er veel ballen in het doel. Na een paar mooie ballen van Sasha door het midden, en een break out van Dian en stops van Nadia, leken we toch weer op het goede spoor te zitten. We gingen hiermee met zeven punten verschil de rust in.

In de kleedkamer besloten we door een peptalk van Marc om alles te geven wat we in huis hadden, en eerst de zeven punten in te halen. In de tweede helft begonnen we met een sterke dekking waardoor er onderscheppingen waren en we met z'n allen snel op tempo konden spelen in de aanval. Al gauw waren we op het goede pad en kwamen we steeds dichterbij. Door nog wat mooie acties van Sasha, stops van Iris, mooie ballen van Renee op de hoek en een assist naar Amy op de cirkel, ballen die door Demi, Britt & Babette geblokt werden in de dekking, kwamen we nog dichterbij Roda. 

Met ondertussen nog maar drie doelpunten verschil zetten we door als een team, maar helaas kwam hier snel een einde aan. We zaten allemaal hoog in onze emoties en lieten ons te veel beïnvloeden door de scheidsrechter. Zes minuten lang met een man minder in het veld was te veel om de goede lijn door te trekken, waardoor we de wedstrijd alsnog hebben verloren... We hopen in het nieuwe jaar een knaller van een wedstrijd te spelen tegen Atomium’61!

Allemaal hele fijne dagen gewenst namens Feyenoord Dames 1 ??‍?