Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuwsberichten - Wedstrijdverslag Feyenoord Handbal ds1 - Oliveo

Geschatte leestijd 2 minuten

Op zondag 27 november om 12 uur stond de wedstrijd Feyenoord dames 1 tegen Oliveo dames 1 op het programma. Na een goede warming up in een koude wielewaal konden we van start. Het eerste doelpunt was voor Oliveo, maar al snel volgde het eerste doelpunt van Feyenoord. Door goed samen spel en een aantal mooie reddingen van Linn stond het na ongeveer een kwartier spelen 7-3 in het voordeel van Feyenoord. De goede inzet en het samen spel werd doorgezet, waardoor Eva vanaf de hoek een aantal mooie doelpunten kon maken. Ook werkten we in de dekking goed samen en kon Oliveo er niet makkelijk doorheen. Wanneer ze er wel doorheen kwamen, stond Linn goed te keepen. Door daarna snel in de tegenaanval te gaan konden onze opbouwers Isa, Sasha en Isabel ook goed tot scoren komen. Hierdoor was de ruststand 15-7.
Na een goede peptalk in de kleedkamer waren we klaar voor de tweede helft. Deze begon helaas iets minder scherp en het was erg rommelig aan beide kanten. Gelukkig stond Nadia ook goed te keepen, waardoor de stand na ongeveer 10 minuten op 18-10 stond. Hierna volgden er twee tijdstraffen voor Oliveo, waar we helaas niet heel nuttig gebruik van hebben gemaakt. Daarna pakten we het snelle spel weer op,  waardoor eigenlijk vanaf iedere positie wel gescoord kon worden. Eva bleef lekker scoren vanaf de linkerhoek, Renee vanaf de rechterhoek, Demi vanaf de opbouw.  Ook de cirkels Andjelina, Dian en Amy werden goed gevonden. Helaas kreeg Nadia via de doelpaal de bal in haar gezicht, maar, zoals ze het zelf na de wedstrijd zei, ze werd er wel van wakker geschud. Ze stopte namelijk een mooie bal en daarna ook nog een pingel, terwijl we in ondertal stonden.

Door goed als team te blijven spelen, inzet te tonen en kansen te benutten hebben we de twee punten in Rotterdam weten te houden! Eindstand 28-20! Hierna konden we met een feestelijke stemming aan de high tea/ high wine. Publiek weer bedankt voor de support,  op naar volgende week !