Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuwsberichten - Wedstrijdverslag Verburch - Feyenoord Handbal ds1

Geschatte leestijd 1 minuut

Afgelopen dinsdag was de herkansing voor de dames 1 van Feyenoord Handbal tegen Verburch. De scheidsrechter was de vorige keer niet komen opdagen, dus midden in de spits moest de trip naar Poeldijk gemaakt worden om om 19:00 te kunnen spelen.
We wisten dat Verburch een snel tempo in het spel heeft en dat zij de 1 op 1 strijd aangaan. Dat betekende voor ons dat wij actief in de verdediging moesten zijn, veel rugdekking moesten geven en de goede timing vinden om ze niet door de verdediging heen te laten gaan. Tevens moesten we in de aanval op tempo spelen en de druk doorzetten om zo gaten te trekken.
De eerste helft hebben we gevochten als een team, we waren goed aan het verdedigen. Verburch kwam er moeilijk doorheen. Aanvallend speelde we zelf lekker op tempo, waardoor er veel mooie acties waren. We gingen de rust in met 15-13 achterstand en hadden het volste vertrouwen dat we de wedstrijd nog naar ons toe konden trekken.
Eenmaal bezig met de tweede helft, kakten wij helaas toch in. We lieten meer gaten vallen in de verdediging en aanvallend waren we trager geworden. Waardoor we niet door de verdediging van Verburch kwamen. Dit leidde tot definitieve eindstand van 30-24 voor Verburch… Gelukkig gaat het tot nu toe alle kanten op in de poule en heeft alleen Verburch de volle winst. Voor Feyenoord dus nog alle kans om lekker bovenin mee te draaien!