Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuwsberichten - Wedstrijdverslag DWS - Feyenoord Handbal Dames 1

Geschatte leestijd 1 minuut

Afgelopen zaterdag stond DWS-Feyenoord op het programma, altijd een leuke pot om te zien en om te spelen. De spelers hadden er zin in, evenals de coaches en het enthousiaste publiek.

De wedstrijd begon lekker en beide teams gaven een volle 100%. Iris heeft mooie ballen gestopt en Sasha speelde een meedogenloze wedstrijd. Aan het einde van de eerste heeft begon het aan de kant van Feyenoord langzamerhand minder te worden. De concentratie verdween en de dames begonnen hun kracht te verliezen. Toch was er met een ruststand van twee doelpunten verschil geen man overboord. 

De tweede helft begon en het was al heel snel duidelijk voor DWS hoe ze de aanval van Feyenoord moesten verdedigen. DWS begon met een andere verdediging, en de Feyenoord dames raakten volledig in de war, maar dat heeft natuurlijk goed uitgepakt voor DWS. Zij begonnen langzamerhand meer en meer te scoren, en bij Feyenoord zakte de moed in de schoenen. De bal ging niet snel genoeg, en de verdediging was een groot gat. Onder andere Isa en Eva hadden in de aanval een paar hele mooie ballen erin geschoten, en knokte tot het einde. Nadia kwam er in de tweede helft in voor Iris en ook zij keepte een goede pot, maar helaas was dit niet genoeg. Het was voor Feyenoord niet het resultaat waar ze op gehoopt hadden. Het lag aan niemand maar aan de dames zelf. Met een uiteindelijke stand van 27-22 is wel duidelijk dat de dames van Feyenoord een collectieve off-day hadden.

Vanavond (dinsdag 22 november) staat er alweer een nieuwe wedstrijd op het programma, een inhaalwedstrijd tegen de huidige nummer één Verburch. De dames gaan ervoor strijden om vanavond wel de punten mee naar huis te nemen!