Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuwsberichten - Een feestelijke dag

Geschatte leestijd 3 minuten

Afgelopen zaterdag was het zover: het 80-jarige jubileum werd gevierd. Een jaar hebben we erop moeten wachten, maar dat heeft de feestpret niet mogen drukken. Het was van begin tot eind zeer geslaagd.

Het was tof om te zien dat de opbouw van de dag super in elkaar zat. De verschillende onderdelen liepen vloeiend in elkaar over. ’s Middags was er ruimte voor de oud-leden om elkaar te ontmoeten en te begroeten. Ik zag veel lachende gezichten, soms wat vragende blikken, maar dan uiteindelijk toch die herkenning van ‘oh ben jij het!’. Ruud Aret, vroeger ook degene die altijd stukjes schreef, was er ook en hij heeft een leuk stuk geschreven over hoe hij deze dag ervaarde.  

Tijdens de middag werd al het gezellige geklets en gepraat ondersteund met de band van Martin, Melt, een mix van Nederlands en Engelstalig. Heerlijk om Martin zo te zien genieten! 

Naast ruimte voor het ophalen van oude herinneringen, was er ruimte voor het maken van nieuwe: de jeugd was lekker bezig op het zand en het verharde veld onder begeleiding van onze oudere jeugd. Om vervolgens tegen zessen lekker aan te kunnen schuiven bij de bbq. Gesponsord door Murat, waarvoor natuurlijk onze hartelijke dank! 150 man kwamen eten! Als vanouds weer gezellig met een lange rij, maar wat boeit dat als je gewoon lekker kunt kletsen. De lekkere gebakjes kregen we trouwens van Degenkamp cadeau, die waren ook heerlijk. 

Een van de hoogtepunten was de speech van onze voorzitter. Die het speechen eigenlijk overliet aan de leden met hun uitbundige gezang. Traditiegetrouw werden er de bekende liederen ingezet en “ken je dat niet hore dan!” lekker hard door de kantine geschreeuwd. Natuurlijk was er ook even stilte om kort het een en ander te delen. Zo werden Yoeri en Buddy nog een keer (maar nu niet online vanwege Corona) in het zonnetje gezet als lid van verdienste en ontvingen we wel een heel bijzonder cadeau van Martin Vos. Een schilderij met daarop de Home of Feyenoord Handbal, sporthal de Wielewaal. 

Na de legendarische woorden “Let’s get this party started!” ging dj Delano van start en was de opening van de feestavond een feit. Later op de avond kwam dj Bix. Tof Robin dat je langskwam om te draaien. Veel leden kennen jou nog als die jongen die zo goed kon handballen en voor de muziek heeft gekozen. Maar een van de jeugdleden kwam speciaal naar het feest omdat DJ Bix kwam draaien! Dus heel cool om te zien dat jouw keuze om de muziek voorrang te geven bij onze jeugdleden is goedgekeurd. 

Ik keek de middag en de avond om mij heen en zag lachende gezichten, voelde een goede sfeer. Rond 21:30 haakte ik af, tijd voor de jongeren om lekker los te gaan en verder te feesten en dat lukte aardig hoorde ik achteraf. 

Al met al een toffe dag, zeer geslaagd. Een groot dankjewel aan iedereen die deze avond mogelijk heeft gemaakt. De mensen achter de bar, de trainers ‘s middags op het veld. En niet te vergeten de kerngroep die dit allemaal voorbereid en gecoördineerd hebben! Dank voor jullie inzet! 

Elke Scheffers