Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuwsberichten - Saturnus Leiden - Feyenoord Ds2

Geschatte leestijd 2 minuten

Afgelopen 24 april ging Dames 2 op naar Leiden met helaas maar 1 wissel , Valerie ook nog op laatst ziek, beterschap. 

Na tijdje warming up gedaan te hebben, komt tegenstander toch maar vragen of we in rood-wit gaan spelen. Lijkt mij logisch als Feyenoord zijnde maar omdat Saturnus in het donker rood speelt vinden ze dat niet zo fijn. Wij geen reserve shirts - dan gaan ze dit toch regelen voor ons (zijn niet de moeilijkste). We mogen in mooi groen spelen is toch ook niet gek heeft tenslotte ook met Rotterdam te maken.

Zeer gemotiveerd starten we dan ook de wedstrijd en moet zeggen werelds verdedigend veroveren we paar keer goed de bal, ook groene kleur is moeilijk voor tegenstander omdat ze ons paar zomaar de bal geven. Met paar goede aanvallen scoren we ook veelvuldig in eerste deel en blijven dan ook goed bij, maar helaas vanwege conditie kunnen we niet alles tegenhouden en komt Saturnus op voorsprong van 4 doelpunten. 

Geprobeerd om rust te krijgen tijdens het praatje, maar dan fluit de scheidsrechter eigenlijk iets te snel voor tweede helft. Ook nu gaat het in eerste deel nog goed, maar we gaan nu iets te veel open kansen missen of schieten op lat en paal en dan komt de bal ook altijd nog bij tegenstander in handen. Of we geen beetje geluk mogen hebben?! 

Helaas raakt ons team steeds vermoeider en kunnen niet alles meer dicht lopen, maar ik ben wel ontzettend trots op instelling van een ieder. Gemiddelde stappen teller bij de speler geeft al aan dat ze zomaar 8km hebben gelopen in deze wedstrijd en de coach maar 660 meter, dus aan het loop vermogen ligt het zeker niet.

Volgende week weer nieuwe kansen. We hopen dat we ergens versterking kunnen vinden ivm vele zieken, geblesseerde en afwezige dames (hebben hun schema al aangepast tot vandaag). Nog fijne Koningsdag voor een ieder en tot zondag 1 mei. 


Een meer dan tevreden coach