Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuwsberichten - We mogen weer in de Wielewaal handballen!

Geschatte leestijd 1 minuut

De Wielewaal is vanaf aanstaande dinsdag  12 april weer beschikbaar voor onze leden.


Buddy was de afgelopen periode vanuit de vereniging nauw betrokken bij de hal, omdat hij de kantine beheerde en zo de hulpverleners van koffie en zo kon voorzien. Hij vertelde dat hij in eerste instantie dacht alleen met de hulpverleners te maken te krijgen, maar al snel kreeg hij genoeg mee van de ellende en het grote verdriet van de vluchtelingen. “Je wenst niemand zo’n situatie toe."

Het heeft een behoorlijke indruk op hem gemaakt en hij is erg dankbaar dat de Wielewaal zo’n fijne plek was, mede dankzij de kinderboerderij in de buurt. Buddy vertelde verder dat hij onder de indruk was van de hulpverlening en trots is dat hij een beetje bij heeft kunnen dragen. Maar het zijn vooral de hulpverleners, ambtenaren, beveiligers en andere betrokkenen die het werk zo fantastisch gedaan hebben.


Inmiddels is er een andere opvangruimte georganiseerd. Afgelopen weekend en vandaag wordt de Wielewaal helemaal opgeruimd en schoongemaakt en dan kunnen we vanaf dinsdag weer in de hal sporten.


We willen de gemeente en het sportbedrijf bedanken voor hun hulp de afgelopen weken bij het aanbieden van alternatieve sportlocaties. Het was voor onze Mariska, Rena, Nicolien en Yvonne van het NHV soms even stressen ivm het inplannen van de trainingen en wedstrijden, maar dat staat in het niets tegenover de grote organisatie uitdaging waar de gemeente voor staat.

Dank aan Buddy en ook Sander die ook mee heeft geholpen in de Wielwaal. Dank voor jullie inzet en ondersteuning.


We zijn blij dat we dinsdag weer in “onze” hal mogen sporten en zijn ook trots dat het niet alleen een sporthal is maar ook een veilige plek voor voor mensen in een crisissituatie.