Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuwsberichten - Feyenoord Handbal Pietentraining

Geschatte leestijd 1 minuut

Op vrijdag 26 november was er bij Feyenoord Handbal een superleuke  pietentraining. 

Alle E en F kinderen werden getest op hun pietenskills en mochten gooien met pakjes en rennen over de daken. De verrassing was groot toen 6 pieten de training kwamen verstoren en uiteindelijk fanatiek meededen. Aangemoedigd door Fanpiet en geholpen door Favorietpiet verschenen de eerste zweetdruppels op de snoetjes van de kinderen. Stunt(el)piet stepte vrolijk rond op de muziek van DJ Max en Hyperpiet en Sportpiet wisten veel ballen op een maffe manier uit het doel te houden. 

Dan was er ook nog een verdwaald pietje. Dit pietje moest eigenlijk bij een manege zijn maar belandde pardoes bij Feyenoord handbal. Alle kinderen hebben Paardenpietje goed geholpen om wat handbalregels te leren.  

Na de training rende de kinderen enthousiast met de Pieten naar de kantine waar heerlijke stapels pannenkoeken stonden te wachten, gebakken door een aantal lieve ouders.  

Met een volle buik kregen alle handballertjes een Pietendiploma die ze door alle Pieten konden laten voorzien van een echte pietenhandtekening. Gezellige chaos kwam tot een einde maar niemand mocht natuurlijk naar huis zonder kadootje, chocoladeletter en een zakje strooigoed. Met veel plezier kijken we terug op een geslaagde pietentraining en kunnen niet wachten op volgend jaar. 

Feyenoord Handbal Activiteiten