Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuwsberichten - Oliveo HB1 - Feyenoord Handbal HB1

Geschatte leestijd 1 minuut

De jongens B gingen afgelopen zondag op bezoek in Pijnacker, waar ze een wedstrijd speelden tegen Oliveo. Helaas moesten ze Thierry en Hero missen, hoewel Thierry gelukkig wel kwam aanmoedigen. Ze speelden dus vandaag met Robert, Daniël, Raphael, Perrie, Daan, Shavano, Conner, Dinant en Nadin.

In de eerste helft nam Feyenoord na een minuut of vijf een voorsprong, die ze voor rust niet meer uit handen gaven. Er kwam lekker wat snelheid in het spel met breaks, snelle aanvallen, leuke combinaties en mooie doelpunten. Opnieuw leuk om te zien dat er door veel verschillende spelers gescoord wordt en lekker samengespeeld. Dat plus een paar mooie reddingen van Robert leidde tot een verdiende tussenstand van 13-16 bij rust.

Na rust maakten de jongens het alsnog flink spannend. Oliveo kwam kort na rust langszij met drie doelpunten op rij: 16-16. De schoten van onze jongens wilden er even niet in gaan, paal, lat, naast… daar maakte Oliveo goed gebruik van. Het duurde echter niet lang of Feyenoord kwam weer op voorsprong. Daarna ging het gelijk op. Oliveo hoopte misschien nog heel even op de overwinning toen ze een puntje voorsprong pakten. Maar onze jongens gaven niet op; ze namen het stokje weer over, met een paar mooie doelpunten en reddingen. Een verdiende overwinning van 26-28 stond er na afloop op het scorebord. Goed gedaan jongens!