Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Wedstrijdverslag DA-SEW 21-11-21

Geschatte leestijd 1 minuut

Feyenoord Handbal DA1 - Westfriesland/SEW DA1

Dat dit een pittige partij zou zijn, waar van winst zeer waarschijnlijk geen sprake zou zijn, dat wisten de meiden. Maar dat betekent niet dat je je best niet hoeft te doen. Jullie hebben vandaag dus ook weer laten zien dat jullie niet voor één gat te vangen zijn, en zijn gewoon jullie eigen spel blijven spelen. 

Het was fijn dat de 0 er snel af was. SEW scoorde de eerste, maar amper een halve minuut later zat jullie eerste er ook in bij de Westfriese tegenstanders. 

Vanaf de bank werd er geroepen dat het baltempo omhoog moest en dat deden jullie. Feit is natuurlijk dat SEW een hoger tempo had en ontzettend snel omschakelde, wat een hoop doelpunten tegen opleverde.

Toch bleven jullie je eigen spel spelen, jullie luisterden naar de opdrachten van de coaches, jullie lieten je niet uit het veld slaan, we zagen mooie doelpogingen van SEW die nog mooier gestopt werden, en ook hoorden we motiverende en opbouwende woorden naar elkaar. 

Weer hebben we mooie acties gezien en gave wissels, die ook mooie doelpunten opleverden. Lang nog niet altijd, maar hé, we hebben wel weer genoten van jullie steeds mooier wordende spel.

Rust 8-22

Eindstand 17-40

Morgen weer lekker trainen, en volgende week gaan we op naar Hellas in Den Haag voor weer een leuke, sportieve wedstrijd.