Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Wedstrijdverslag HS1-Dynamico 20-11-21

Geschatte leestijd 1 minuut

Afgelopen zaterdagavond speelde Feyenoord Handbal een uitwedstrijd bij Dynamico in Oss. De busreis reis begon rond 18:15 uur vanuit Rotterdam Zuid om iets voor 19:30 uur aan te komen bij de sporthal.

Gelukkig konden we nog net even een bakje koffie nemen in de kantine daar. Naar de kleedkamer omkleden, rustig aan toe werken naar de warming-up. Start van de wedstrijd ging het gelijk op. Zeer goed keeperswerk van Ofke Teekens in de eerste helft. Rechteropbouw van Dynamico schoot met scherp, dus was het in de verdediging noodzakelijk om een omzetting te doen. De angel werd hierdoor uit het spel van Dynamico gehaald en dus ging Feyenoord Handbal de rust in met een 12-9 voorsprong.

De tweede helft begon met een sterk optreden van opnieuw Ofke Teekens in het doel met een aantal reddingen. Daardoor kon Feyenoord verder uitlopen in de wedstrijd. De coach van Dynamico heeft nog wel geprobeerd met een extra veldspeler zonder keeper de ban te breken maar dat lukte niet. Feyenoord kon met alle spelers terug kijken op een goede wedstrijd.

Eindstand 30-18 voor Feyenoord. De punten gingen mee naar Rotterdam-Zuid.