Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Corona Protocol

versie 5 – 2 september 2020
Naar aanleiding van de september-richtlijnen rondom corona hebben we onze protocollen weer aangepast. Er zijn meerdere protocollen afhankelijk van de accommodatie en de leeftijdscategorie. Lees alles rustig door. Help trainers en begeleiders bij het organiseren van de trainingen en de wedstrijden. Dat geeft een enorme rust voor hen, spelers en ouders. En zo helpen we elkaar. Wees dus van tijd tot tijd de coronabegeleider van je team of regel iemand van je publiek die dit wilt doen. In het begin misschien best spannend, maar lees de regels door en help elkaar.

Aanmelden voor wedstrijden
Corona heeft ook als consequentie dat we een maximum aantal bezoekers in de hal mogen ontvangen. Vandaar dat we een online aanmeldingsformulier hebben ontwikkeld. Voor iedere wedstrijd dien je je voortaan aan te melden. Check de home-pagina, bij de wedstrijden.

 

Wij zijn genoodzaakt iedereen die zich niet aan de regels houdt te vragen te vertrekken. Indien wij ons niet aan de regels houden kan de ultieme consequentie zijn dat onze accommodaties gesloten worden.