Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Corona informatie

Op deze pagina kun je de algemene informatie rond Corona vinden. Daarnaast zijn op deze pagina de verschillende protocollen opgenomen. De protocollen worden aangepast zodra er een wijziging plaatsvindt in de richtlijnen òf als er op basis van binnengekomen vragen teksten verduidelijkt moeten worden.

Als er vragen zijn dan kun je contact opnemen met de Corona coördinatoren. Hun contactgegevens vind je hieronder.

Update 4 oktober 2020

Per 29 september jl. is er tijdelijk geen publiek toegestaan bij wedstrijden én trainingen. Daarnaast zijn de horeca faciliteiten gesloten.

De aanpassing van de Corona maatregelen per 29 september jl. zijn tevens aanleiding geweest om de protocollen te actualiseren. Vooral het wedstrijdprotocol zaal is aangepast aan de nieuwe richtlijnen en heeft het NHV Corona protocol als basis.

Update 5 oktober 2020

Er wordt een mondkapjesplicht ingevoerd.

  • Het mondkapje is geen vervanging van de overige maatregelen, zoals het houden van de 1,5 meter afstand en het niet yellen, zingen en schreeuwen in de zaal.
  • Jeugdteams vanaf 13 jaar en hun begeleiders, begeleiders van jeugdteams tot 13 jaar, seniorenteams en scheidsrechters dragen van binnenkomst tot vertrek van de accommodatie mondkapjes.
  • Als teams starten met hun warming-up en tijdens de wedstrijd gaan de mondkapjes af.
  • Wanneer je voor langere tijd op de spelersbank zit, is het advies ook op de bank mondkapjes te dragen.
  • De coach of trainer hoeft geen mondkapje te dragen, om zo verstaanbaar te blijven bij het geven van aanwijzingen aan het team.
  • Aanwezige personen bij de wedstrijdtafel houden hun mondkapje op.
  • Zaalwachten en mensen die voor de organisatie in de hal zijn, houden hun mondkapje op.

Raadpleeg hieronder de protocollen ‘Wedstrijd zaal’ en ‘Training zaal’ voor de complete richtlijnen.

 

Wij zijn genoodzaakt iedereen die zich niet aan de regels houdt te vragen te vertrekken. Indien wij ons niet aan de regels houden kan de ultieme consequentie zijn dat onze accommodaties gesloten worden.

 

Corona protocollen