Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuwsberichten - Volg ook een scheidsrechtersopleiding!

Geschatte leestijd 2 minuten

Hallo allemaal,

Het einde van het seizoen nadert of is voor sommige teams zelfs al beëindigd, en staan we voor een mooi beachhandbal seizoen. Ik hoop net zulke mooie resultaten als afgelopen jaar.

Wij van de scheidsrechterscommissie zijn al bezig met volgend seizoen, waarvoor we nog een hoop voor elkaar moeten krijgen en daar gaan we nog een start mee maken dit seizoen.

We gaan nog een aantal cursussen geven en willen evalueren of daar animo voor is, zodat als dat zo is we data kunnen prikken.

Cursus 1: Tafelofficial 

Tafelofficial is nodig voor alle wedstrijden waarbij een bondsscheidsrechter nodig is. Voor deze cursus moet je 18+ zijn. Dus ben je een ouder of familielid van een speler/ster geef je dan alsjeblieft op, want als niemand het uit het team het doet kan een wedstrijd geen doorgang vinden.

Cursus 2: Jeugdscheidsrechter

Voor alle jeugd wedstrijden in de categorie F, E,D,C(geen divisie) zetten wij scheidsrechters in uit onze eigen vereniging. Dus ben je 2e jaars C-jeugd of ouder of ben je een familielid en vind je het leuk om deze leeftijd te fluiten? Geef je dan op!

Cursus 3: Bondsscheidsrechter 

Deze cursus is voor iedereen die 16+ is. Bij deze cursus leiden wij jou op tot een volwaardig scheidsrechter en is het de bedoeling dat je “buiten” de deur gaat fluiten waarbij je in het begin begeleid zal worden tot je volledig op eigen benen kan staan.

Verder zijn wij ook opzoek naar een wedstrijdsecretaris voor de wedstrijden van de eredivisie. Voor deze taak is een bondsscheidsrechter nodig.

Wil je niet fluiten, maar wel achter de tafel plaats nemen en ben je 18+? Dan is dit misschien wel wat voor jou.

Wij leiden je op tot bondsscheidsrechter (je zal wel een paar examenwedstrijden moeten fluiten) en brengen de regels bij voor achter de tafel.

Het liefst hebben we hier een aantal mensen voor zodat we in een poule kunnen rouleren.

Wil je meer informatie of wil je je opgeven? Doe dit dan via:

scheidsrechters@feyenoord-handbal.nl of spreek mij even aan.

Arjan Dorchain 

Coördinator scheidsrechterszaken.