Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuwsberichten - Veel nieuwe leden bij Feyenoord Handbal!

Geschatte leestijd 1 minuut

De afgelopen paar weken hebben er op woensdagavond 3 proeftrainingen plaatsgevonden. Er kwamen vanuit een aantal scholen uit de omgeving zoveel aanmeldingen, dat we hebben besloten om wat extra trainingen in te lasten. Maar liefst 18 nieuwe kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar hebben deelgenomen aan deze trainingen. 

Afgelopen woensdag 22 februari vond de laatste training plaats, deze was gezamenlijk met onze eigen jeugd gepland. Terwijl de kinderen beneden trainden, was er boven een informatiebijeenkomst voor nieuwe ouders. Ook deze training bleek een groot succes, want maar liefst 13 kinderen hebben een inschrijfformulier meegenomen! 

Dit had allemaal niet kunnen gebeuren zonder de hulp van onze (jeugd)trainers, die hun enthousiasme hebben overgedragen op de nieuwe kinderen. We mogen in onze handen knijpen met zulke betrokken vrijwilligers. Lilly, Jalenka, Jarno, Demi, Mitchell, Sjard, Marjolein, Bianca en Nicolien hebben hard gewerkt om dit allemaal voor elkaar te krijgen. Hopelijk betaalt dit zich uit in een hoop nieuwe leden en een mooie toekomst!

Wil jij ook een keertje mee komen trainen? Dat kan uiteraard. Stuur een mail naar secretariaat@feyenoord-handbal.nl met je naam en leeftijd en dan zorgen wij ervoor dat je een keer mee kan doen!