Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuwsberichten - Wedstrijdverslag DA-PSV 16-10-21

Geschatte leestijd 1 minuut

PSV DA1 - Feyenoord DA1

Vandaag speelden de meiden tegen PSV in Eindhoven. Door het analyseren van de standen van de eerder gespeelde wedstrijden van PSV, werd gezien dat het een gelijkwaardige ploeg zou kunnen zijn.

Er werden afspraken gemaakt om vanaf de opbouw te gaan schieten en de hoeken uit te dekken. De meiden begonnen fel en lieten snel spel zien. De openingstreffer was voor Feyenoord.

Er werden mooie aanvallen gespeeld. De meiden kregen helaas een aantal keer twee minuten waardoor ze in ondertal stonden. Ondanks dat werden er mooie doelpunten gemaakt. Onze topkeepster Iris hield zelfs 2 penalty's onder grote druk!

Met nog 10 minuten op de klok in de eerste helft was de stand 10-7. De goede verdediging en aanval van PSV zorgde net voor de rust voor een voorsprong.
Ruststand 15-10

In de tweede helft begonnen de meiden sterk in verdediging. De 6-0 dekking werd veranderd naar een 5-1 dekking en dat zorgde even voor verwarring aan de kant van PSV. Hierdoor werden ballen onderschept en een aantal mooie breaks gespeeld. Na een paar minuten in de tweede helft stond het 17-14
Na 10 minuten in de tweede helft had PSV net wat meer snelheid dan Feyenoord waardoor de meiden van PSV bijna ongemerkt uitliepen naar een 29-20 voorsprong. De eindstand werd helaas 32-20, waar een verschil van 2 à 3 punten reëler zou zijn geweest.

Vanaf alle posities zijn mooie doelpunten gemaakt, mooi!!
Volgende week even geen wedstrijd, daarna weer lekker samen knallen.