Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Oefenwedstrijd dames 3 | 10-09-2021

Geschatte leestijd 2 minuten

 Na lang wachten en ontzettend veel trainingsarbeid op de dinsdagavond,waar menig zweetdruppel is gevallen eindelijk onze echte eerste oefenwedstrijd.
Annet heeft een gezellig team bereid gevonden om in een bizarre omgeving, thuis honk van Feyenoord handbal te komen spelen, waar menig tegenstander met angst en beven naar toe gaat.

Na een zeer korte team bespreking en een vlotte warming up vliegen we de eerste minuten snel en gedreven over het veld richting vijandelijk doel alwaar het ene na andere doelpunt te zien is, verdedigend zijn we niet helemaal allert, uitstappen en handen er bij cq omhoog houden zou al een hoop onnodige doelpunten schelen, maar dat zou een beetje gewenning kunnen zijn.

Na eerste kwartier komt ons aanvallend spel misschien in snelheid wat tekort maar er wordt dusdanig druk gezet dat we toch de juiste persoon vrij spelen en we goed afronden.
In de pauze moet er wat lucht uit de bal gehaald worden omdat deze toch niet echt lekker in de hand zou liggen, dat zal wat gaan beloven in de 2e helft denk je dan.

En ja hoor wederom ontrafelen we de verdediging van de tegenstander, maar meer omdat er over en weer veel bal verlies is en er tot ontsteltenis van de dames geklaagd wordt dat de bal nu nog slechter is geworden.

Maar er volgens de coach geen slechte ballen zijn moeten we er mee verder, stukje mindset denk je dan.

We worden wat vermoeider en het afronden loopt niet helemaal lekker meer, maar toch zetten onze dames door en eindelijk is daar na een mooie overwinning het verlossende eindsignaal.
Met een laatste inspanning wordt de zaal nog even opgeruimd en de vloer die door diverse teams vies zijn gemaakt weer opgepoest.

Dames weer vreselijk bedankt voor de plezierige zondag en op naar onze eerste competitiewedstrijd op 24-10.

Ger Beekveldt