Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Oefenwedstrijd DA-jeugd 12-9-21

Geschatte leestijd 1 minuut

Vandaag hebben de meiden A een oefenwedstrijd tegen Oliveo gespeeld. Vorige week zagen we een flitsende wedstrijd tegen Houten, maar helaas hebben we vandaag niet terug gezien van wat we vorige week mochten aanschouwen.
Het was een totaal andere wedstrijd.

We zagen in het begin veel balverlies door slordig overspelen door beide partijen. Soms resulteerde dat ook wel weer in een mooie onderschepping.
Feyenoord nam de voorsprong, maar 6 minuten voor de rust stond het ineens 10-10. En 2 minuten voor het einde keken we tegen een achterstand aan. Het spel werd van beide kanten wat feller. Met een stand van 12-14 gingen de meiden de rust in.

In de tweede helft leek er wat meer snelheid in het spel te komen. We hebben mooie acties gezien, maar helaas eindigden sommige schitterende pogingen op de paal of op de lat. Het zat dus lang niet altijd mee, maar ook daar moeten de meiden mee leren dealen. Schouders ophalen na een onnodige overtreding, je niet laten kennen en doorgaan. Vandaag kwam niet alles eruit wat erin zit. Niet alle plannetjes kwamen uit de verf, maar hoe dan ook hebben we ook mooie break-outs en aanvallen gezien, die wél lukten. Focussen op de goede dingen en leren van de dingen die niet helemaal lekker liepen.
De eindstand: 22-25. Lang niet zo dramatisch als het voelt denk ik.

Caroline