Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Oefenwedstrijd DA-jeugd 5 sep 2021

Geschatte leestijd 1 minuut

Zondag was het zover. De meiden A mochten aantreden tegen Houten, onder leiding van Elke en Britt, die de meiden gedurende de hele wedstrijd scherp hielden. Helma heeft verschillende pleisters geplakt en de meiden voorzien van gezonde versnaperingen.

De wedstrijd startte spannend. Heel lang heeft het 1-1 gestaan. Pas na een minuut of 7 werd er sneller achter elkaar gescoord. Feyenoord heeft de hele tijd voorgestaan. Bij vlagen was het spel hard en werden er door Houten riskante overtredingen gemaakt bij de cirkel en tijdens een break-out. De meiden gingen de rust in met een 11-8 voorsprong.

In de tweede helft werd het spel voortgezet zoals we het allemaal graag zien. We zagen snelheid, er werd gepraat, keepsters die hele lastige pogingen en pingels stopten, er werd rondgespeeld en de hoeken werden ook gevonden.

Ik denk dat ik voor iedereen spreek als ik zeg dat we een ontzettend leuke wedstrijd hebben gezien, waarin werd samengewerkt en op tempo werd gespeeld. Dat belooft wat! Aanstaande zondag om 10.30 uur mogen ze weer!