Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Corona update 05-07-2021

Geschatte leestijd 1 minuut

Beste sporters en begeleiders

De komende weken worden er nog een aantal competitiewedstrijden in de zaal gespeeld en zijn er op het veld activiteiten georganiseerd. De corona maatregelen worden stap voor stap versoepeld. Hier ziet u de regels zoals we deze bij Feyenoord Handbal hanteren voor de komende periode.

Corona regels voor activiteiten op het veld in en de zaal

Ik rijd mijn kind naar een training. Mag ik blijven kijken?

Nee.

Ik rijd mijn kind naar een uitwedstrijd. Als ik daar blijf tot we weer terugrijden, ben ik dan toeschouwer?

Rij-ouders worden aangemerkt als teambegeleiding. Zij hebben daarom toestemming om op de sportaccommodatie te zijn. Het is de bedoeling het aantal rij-ouders zoveel mogelijk te beperken.

Kantine Kleedkamers Toiletten

De kantine is gesloten voor consumptie.
De kleedkamers zijn open en douchen is mogelijk.
Toiletgebruik is toegestaan.

Entree en bewegen in de ruimte

Bij binnenkomst is iedereen verplicht zich te desinfecteren.
Een coronabegeleider van het thuisspelende team ontvangt de uitspelende partij, stelt de vragen van de gezondheidscheck met de betrokkenen en wijst een vaste plek aan voor de rij-ouders om te zitten.
Volwassenen houden 1,5 m afstand. Bij binnenkomst van de zaal draagt iedereen een mondkapje. Eenmaal een plek gevonden mag het mondkapje af.

Bij trainingen geldt ook dat de gezondheidscheck vooraf gedaan wordt door de trainer of een aanwezige coronabegeleider.
Van nieuwe mensen noteren we de namen en mailadressen, zodat we weten wie meegetraind heeft. Deze gegevens worden twee weken bewaard.

Corona begeleider

Ieder team heeft max 3 coronabegeleiders die bij thuiswedstrijden en trainingen begeleiden en controle plegen op het naleven van bovenstaande regels. De trainers wijzen deze coronabegeleiders aan.

Dank voor jullie medewerking en naleving van de regels. Mocht je vragen hebben, richt je dan tot de corona coordinatoren van Feyenoord Handbal: Sandra Diaz en Elke Scheffers