Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Daghrir keert terug op het oude nest

PERSBERICHT                                           9 april 2021

Daghrir keert terug op het oude nest

Feyenoord Handbal heeft na gesprekken met diverse kandidaten een nieuwe hoofdtrainer gevonden in de persoon van Mohsen Daghrir. De geboren Tunesiër volgt in Rotterdam Arjan Koster op, die zoals eerder aangekondigd aan het einde van het seizoen vertrekt. 

Daghrir heeft een lange carrière als speler en trainer achter de rug, en was in het verleden al een aantal jaar als trainer betrokken bij de dames en heren van HARO (Handbal Associatie Rotterdam en Omstreken), de voorloper van Feyenoord Handbal. De 52-jarige Daghrir keert dus terug op bekend terrein.

‘Ik verheug me op het weerzien met veel oude bekenden’, aldus Daghrir, die aangeeft uit te kijken naar zijn terugkeer in Rotterdam en veel goede herinneringen heeft aan zijn tijd bij HARO. ‘Mijn ambities zijn duidelijk: ik wil tophandbal in Rotterdam op de kaart zetten. We zijn onderdeel van de multisportclub Feyenoord, en kunnen daarom met uitstekende faciliteiten talentvolle spelers aan ons binden. Daarmee moeten we uiteindelijk mee gaan draaien aan de top.’