Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Achter Feyenoord Handbal Blog 1

Geschatte leestijd 2 minuten

 

Welkom bij onze allereerste blog, genaamd Achter Feyenoord Handbal. In deze serie blogs maken we inzichtelijk hoe onze vereniging eigenlijk in elkaar steekt en, vooral, wat onze vereniging nou zo bijzonder maakt. Deze keer: een introductie, wat gaan we bespreken in deze blog en hoe vaak kan je een blog verwachten? 

Het idee voor deze blogserie kwam tot me na een vergadering met de Communicatie Commissie. Ik zat nog even door de website te scrollen en vond het eigenlijk best wel zonde dat wij als Feyenoord Handbal (overal waar ik Feyenoord Handbal beschrijf, kan je ook Snelwiek lezen) al jaren bijzondere dingen doen, maar hier eigenlijk niet over willen ‘opscheppen’. Vele mensen van binnen en buiten de vereniging krijgen niet mee hoeveel er achter de schermen gebeurt om onze vereniging draaiend te houden. Daarnaast steken veel mensen hun handen uit de mouwen om nog extra activiteiten te organiseren, die niet van belang zijn om onze vereniging levend te houden, maar gewoon omdat dit bij de cultuur van de vereniging hoort. 

Ik vond het eens tijd worden om dit soort dingen wél te gaan benoemen. Dat is dan ook het doel van deze blogserie: het inzichtelijk maken van activiteiten en dingen die voornamelijk achter de schermen worden uitgevoerd.

Bij activiteiten die achter de schermen worden uitgevoerd, denk je vast voornamelijk aan het voorbereiden van een groot feest of de inning van de contributie. Ik wil echter nog een stapje dieper gaan: hoe komt het dat de cultuur bij Feyenoord Handbal zo is zoals hij is? Hoe komt het dat we zo graag maatschappelijk betrokken willen zijn? Hoe komt het dat mensen zich gelijk thuis voelen als ze zich aansluiten bij onze vereniging? Ik hoop daar antwoord op te krijgen door eens in de geschiedenisboeken te duiken, maar ook door mensen op de juiste plekken te interviewen. 

Elke maand, bij het uitgaan van de nieuwsbrief, wil ik een nieuwe blog posten. In elke blog zal ik een ander onderwerp bespreken met jullie, om zo een allround inzicht te kunnen geven over onze vereniging. 

Zo, dat was de introductie van de blogserie ‘Achter Feyenoord Handbal’. Volgende maand, in het nieuwe jaar, zullen we de missie en visie van Feyenoord Handbal onderzoeken. Graag tot dan!

Annet