Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Wedstrijdverslag DS1 veld 27-10-2020

Vandaag stond alweer de derde veldwedstrijd van dit seizoen op het programma, uit bij DES ’72. De dames concludeerden al van tevoren dat we het jongste team in tijden hadden, de ervaren krachten onder ons waren er ‘toevallig’ allemaal niet bij. Met maar 1 wissel beloofde het ook een zware wedstrijd te worden tegen een volledig eerste team van DES. Daarom was, eigenlijk zoals altijd, de tip van coach Rena om de aanval rustig op te bouwen en je rust te pakken. 

De warming-up was als vanouds weer een succes, wel hebben we Samantha goed in kunnen gooien. De wedstrijd begon zonder het begroeten van de tegenstander. Dit is natuurlijk vanwege alle corona-maatregelen, maar het voelt toch erg raar. Ook het wisselen van de banken wordt niet gedaan, zodat wij in de eerste helft aan de kant van de bank van DES speelden.  

Over de wedstrijd hebben we eigenlijk niet veel goeds te vertellen. Werkelijk niemand in het veld zat in de wedstrijd en de aanval liep dus niet heel lekker. Zelfs de mandarijntjes van Irma hielpen deze week niet. De enige die wél ging, was keepster Samantha, die ons zeker heeft gered van een heeele grote nederlaag. Ook het abonnement van de tegenstander op de paal en lat heeft daar zeker bij geholpen. Gelukkig hielden we als altijd ons koppie omhoog en zijn we blijven knokken. De laatste 4 minuten hebben we daarom gewonnen, misschien kunnen we voortaan beter alleen de laatste vier minuten van de wedstrijd spelen, dan lijkt het nog wat… Met een eindstand van 16-6 kunnen we, gezien de omstandigheden, daarom ook niet geheel ontevreden zijn. 

Met dank aan: 

Superkeepster Samantha, de grote teen van stand-in veldspeelster Lianne (die ook mooie pirouettes maakte!), slimme Anne op de cirkel, in de hoek en in de verdediging, Liv die 2 keer 2 minuten kreeg en het dus nog even spannend maakte of we onze ene wissel wel konden behouden, Manon die als vanouds overal tussendoor shufflede, multi-inzetbare Monisha, Valery die geen buikschuiver, maar een bilschuiver maakte (misschien toch ook maar bilbeschermers kopen?), de shakes en repen van Irma, de immer rust uitstralende Rena en ondergetekende die niet geheel ongeschonden het strijdveld heeft verlaten.  

Volgende week al de laatste veldwedstrijd van het seizoen!  

Groetjes, 

Annet