Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Regels toeschouwers wedstrijd HS1 12-9-2020

 

Wij staan aan de vooravond van de start van diverse zaalcompetities naast de veldcompetities.

Aanstaande zaterdag bijten de heren de spits af.

In verband met diverse corona maatregelen zijn er een aantal bijzondere maatregelen van kracht.

Allereerst is het aantal toeschouwers gelimiteerd vanwege de 1,5 meter regel. Voor jeugd tot 18 geldt deze 1,5 meter regel niet. Zij krijgen een apart vak in De Wielewaal, 40 kids tot 18 kunnen we welkom heten. 

Voor de overige toeschouwers geldt nog de beperking dat op grond van afspraken in het Topsportplatform 20 plaatsen voor het bezoekende team beschikbaar moeten worden gesteld. Deze moeten zich vooraf aanmelden.

Voor onze eigen toeschouwers zijn as zaterdag 40 plaatsen beschikbaar. Ook hiervoor geldt dat aanmelding vooraf verplicht is. Geen aanmelding betekent geen toegang. Aanmelding ging voor komende wedstrijd via het info e-mail adres. De volgende wedstrijden kun je dit doen via een online inschrijfformulier. Dit formulier is na komend weekend actief. Wanneer precies, daar informeren we jullie nog over.

Dit weekend is sinds vanochtend volgeboekt. Mocht er geen plek zijn voor je dan kun je de wedstrijd online bekijken. 

Bij de ingang hebben we een namenlijst liggen en wordt iedereen gecontroleerd op de aanmelding.

De capaciteit in de kantine is grond van de regels voor horecavoorzieningen uiterst beperkt. Hou daar rekening mee.

Ondanks alle beperkingen voor het publiek zijn we blij dat we kunnen handballen zonder beperkingen. Het is van groot belang dat wij ons aan de regels houden, dan kunnen we ook blijven handballen.

Er is door de gemeente Rotterdam aangegeven dat er gehandhaafd wordt en dat in het uiterste geval de locatie gesloten wordt. Dat dit gebeurt zien we aan de berichten over gesloten horeca locaties en er is ook al een sportkantine gesloten.

Aan ons de uitdaging om een dergelijke situatie te voorkomen.