Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Even voorstellen!

Het eerste damesteam van Feyenoord Handbal komt vanaf het seizoen 2020/2021 uit in de landelijke hoofdklasse. Deze promotie heeft wat teweeggebracht in het Zuid-Hollandse en Zeeuwse handballand: verschillende meiden hebben ervoor gekozen de overstap te maken naar Feyenoord Handbal. 

De club steekt haar ambitie niet onder stoelen of banken en de voltallige damesselectie (dames 1 en dames 2) bestaat uit zo’n dertig fanatieke dames die zin hebben om volgend seizoen te gaan knallen. Daarnaast zitten er in de dames A en dames B nog ruim twintig fanatieke meiden die ook landelijk spelen. 

De damesselectie bestaat uit een mix van speelsters die al (vele) jaren bij Snelwiek/ Feyenoord Handbal spelen en een aantal (relatief) nieuwe speelsters. Samen zijn ze al sinds de corona-maatregelen het toestonden fanatiek aan het trainen om kracht, conditie en techniek te verbeteren en om goed op elkaar ingespeeld te raken. 

Vooralsnog trainen de meiden A, dames 1 en dames 2 gezamenlijk op de dinsdag en de donderdag. De groep wordt getraind door Niels Streefland, Mladen Bijekic en Marc Luteijn. Na de zomervakantie, als de team indeling bekend is en er gestart wordt met de oefenwedstrijden, wordt opnieuw gekeken naar de trainingsindeling.

We hebben zin om te knallen volgend seizoen! 

IMG 8581

IMG 8580

IMG 8573