Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Innovatief camerasysteem in De Wielewaal

Het hing al een tijdje in de lucht maar een paar weken geleden is in De Wielwaal een camerasysteem in de hal geïnstalleerd. Met dat camerasysteem kunnen alle wedstrijden van alle teams van Feyenoord Handbal live bekeken worden.

Dus kunnen opa en oma de wedstrijd van hun kleinkind live via internet bekijken. En kunnen we, met het oog op de beperkende Corona maatregelen inzake het maximale aantal bezoekers, iedereen in staat stellen om de thuiswedstrijden van de heren in de Eredivisie te volgen.

Hoe is dat tot stand gekomen? Zie daarvoor bijgaande link https://www.usportfor.com/nieuws/slimme-cameras-op-2-cruijff-courts-in-rotterdam/

We zijn erg blij dat onze partner Sportbedrijf Rotterdam De Wielewaal uitgekozen heeft als binnensport accommodatie om dit camerasysteem te installeren. Het systeem is op dit moment binnen de handbalwereld in gebruik bij Volendam en het komende seizoen ook bij Fortissimo.

Voor de algemene mogelijkheden van het systeem, zie deze link https://www.usportfor.com/

Het spreekt voor zich dat dit systeem ons in staat stelt om enerzijds te professionaliseren met behulp van de analyse mogelijkheden en anderzijds om onze vereniging met elkaar te verbinden.

De komende tijd gaan we het systeem uit proberen: wat is er allemaal mogelijk, hoe kunnen we dit optimaal uitnutten, kunnen we met reclames extra inkomsten binnenhalen etc.

De eerste test zal aanstaande maandag (10 augustus) plaatsvinden wanneer de heren een oefenwedstrijd om 20:45 een oefenwedstrijd tegen WHC/Hercules spelen.

Hoe kun je via livestream deze wedstrijd volgen?
De aankomende wedstijd kan je via https://livestream.usportfor.com/matches/a1dffbdb-d47c-4f76-b982-664caed67554 volgen, ook is het mogelijk om via de app van usportfor (IOS/Android) de wedstrijd te volgen.

In een later stadium zal het ook mogelijk zijn om de wedstrijden via onze website te volgen.

Nogmaals, we zijn hier erg blij mee en dit past helemaal in de verdere ontwikkeling van onze vereniging en de constructieve samenwerking met onze partners.

Namens het bestuur,

Henk van Vliet