Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Open dag was superleuk!

Hoe moet je nu iets organiseren met veel mensen in Corona tijd??? Laat dat maar over aan Britt, Esther en Nicolien. Die verzinnen dat je 93 spelers gewoon over drie tijdsperiodes kunt inplannen, ze regelen daarbij nog eens 20 vrijwilligers die alles voorbereiden en op de dag zelf aanwezig zijn om spelers en ouders te begeleiden. En klaar :)

We kijken terug op een zeer geslaagde open-dag. In totaal deden 93 spelers mee, waarvan 23 nieuwe! Dank aan onze communicatiewerkgroep voor online verspreiding en de drukker voor de flyers en posters en dank aan Kiddooz voor het uitdelen bij hun kdis.

Een groot dankjewel aan de organisatoren. Ze hadden van tevoren 2 soorten vrijwilligers gevraagd: technische vrijwilligers om de trainingen te geven en te begeleiden en organisatorische vrijwilligers om alles voor te bereiden, spelers en ouders te ontvangen, tasjes klaar te maken en met de ouders te praten. En dat ging zo de hele dag door. In totaal hebben er meer dan 20 vrijwilligers meegeholpen met daar bij ook nog ouders die achter de bar geholpen hebben. Dan zit je op ongeveer 35 man.

Inmiddels hebben er van die nieuwe spelers/sters 6 meegedaan aan de trainingen in de 2 weken na de open dag, 4 hebben een inschrijfformulier ingeleverd, 2 twijfelen nog, doen nog andere sport, maar stappen waarschijnlijk over.

Het was natuurlijk ontzettend jammer dat de bbq niet door kon gaan. Maar wat waren we blij dat het echt regende (stel je voor dat hij voor niets was gecancelled!). Voor de trainingen maakte de regen niks uit, want handballers kunnen daar wel tegen. Het was een superdag en zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel aan iedereen die heeft bijgedragen.