Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Kleding en Sponsoring

De Feyenoord tenues van het afgelopen seizoen waren niet echt geschikt voor topsport. Hierover is gesproken met de fabrikant en we hebben eind mei passets ontvangen van het nieuwe ontwerp. De pasvorm en de stoffen zijn verbeterd en we verwachten dat we aan het begin van het seizoen voor de prestatieteams verbeterde tenues hebben.

Al deze teams zijn ruim voorzien van extra sponsoring en we hebben besloten om komend seizoen op deze shirts reclame te maken voor de "Vrienden van het Sophia"

Uiteraard gaan we met de hele vereniging komend seizoen ook acties organiseren om geld in te zamelen voor dit goede doel.

Vanuit de dames- & herenselectie kwam in mei ook de vraag om voor de teams trainingspakken en tassen te kunnen aanschaffen. Daar zijn we mee begonnen, maar we willen natuurlijk graag dat alle teams van de vereniging er netjes bij lopen!!

Om dit voor elkaar te krijgen zijn we op zoek gegaan naar sponsoren. Ook hebben we een complete prijslijst & flyers gemaakt om alle leden de mogelijkheid te geven om met ons mee te zoeken. Deze zijn te vinden op de Wie zijn wij -> Sponsoring pagina

We hebben voor de tenues & trainingspakken passets in alle beschikbare maten besteld, zodat we (na de vakantie) met iedereen kunnen gaan passen wat we precies moeten bestellen.

Half september zullen we zien of er voldoende sponsoren zijn om alles te kunnen realiseren. Mochten die er niet voldoende zijn, dan zullen we op dat moment bekijken hoe we verder kunnen gaan.

Eind augustus/begin september zal Xcelsior Schoenen on Tour 2 sessies in De Wielewaal verzorgen. We zijn deze samenwerking met Xcelsior gestart om te zorgen dat de leden van Feyenoord Handbal een gespecialiseerd advies en (20%) korting kunnen krijgen op de aanschaf van handbalschoenen.

Xcelsior is een Expertisecentrum op het gebied van Podologie, Podotherapie en Bewegingstechnologie. Vanuit deze expertise hebben zij o.a. een werkplaats voor het maken van steunzolen en het aanpassen van schoenen. Daarnaast kunnen zij vanuit hun expertise het juiste schoenadvies geven. Xcelsior was op de open dag al met een heel beperkt assortiment aanwezig, doordat de fabrikanten hun nieuwe collecties nog niet hadden uitgeleverd.

We dachten ook nog kans te maken op de Rood-Witte Feyenoord BMW's, maar dat bleek toch echt een sponsordeal van de voetballers te zijn...