Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Feyenoord Handbal Open Dag & BBQ!

Gisteravond bij de persconferentie kregen we goed nieuws. We mogen weer activiteiten organiseren voor meer dan 100 personen en hier willen we dan ook dankbaar gebruik van maken.

Op zaterdag 4 juli is er voor de jeugd een geweldig leuke activiteit georganiseerd in samenwerking met het NHV. De jeugd krijgt van handbaltalenten toffe clinics. Deze clinics zijn voor Feyenoordleden, maar ook voor vriendjes, vriendinnetjes en familieleden die kennis willen maken met handbal. Om een goede indeling te kunnen maken is het handig als kinderen even worden aangemeld via feyenoord@handbal.nl
Het is nu weer mogelijk dat ouders en familie langs de kant kijken naar de kinderen tijdens de clinic. Let wel op de 1,5 meter afstandsregel die nog steeds van toepassing is.

We kunnen nu ook de dag en het seizoen feestelijk afsluiten met een BBQ. Op het veld hebben we de mogelijkheid om een ruim terras op te zetten. Bij de vereniging zijn veel stoelen aanwezig, deze zijn gereserveerd voor onze leden op leeftijd. Heb je een auto waarin je een eigen tuinstoel mee kan nemen, doe dat dan gezellig. Zo kunnen we allemaal lekker zitten en kletsen, want dat hebben we allemaal wel gemist. Eindelijk elkaar weer na maanden zien, gezellig kunnen bijpraten onder het genot van een hapje en drankje. We kunnen met elkaar terug kijken op het eerste Feyenoord Handbal seizoen en vooruitblikken op het komende seizoen. Een nieuw seizoen waarbij de mannen weer de Eredivisie in gaan en het damesteam zich op volle sterkte klaar stoomt voor de strijd in de hoofdklasse. Een seizoen waarbij we in alle categorieën bij de jongens en de meiden weer teams hebben staan. En voor die teams staan oude bekende gezichten, maar ook nieuwe jonge trainers en nieuwe trainers van buitenaf. Bij elkaar een prachtige groep mensen die vol energie met onze leden willen gaan starten. En terwijl je dan met je stoel van tafel naar tafel hopt, kijk je af en toe over je schouder naar dat mega grote beachveld. Wat een  geweldige prestatie hebben de vrijwilligers geleverd om dit als klapstuk aan het einde van het seizoen nog te realiseren. We zijn klaar voor de toekomst! 

Kortom: Noteer zaterdag 4 juli in je agenda en kom gezellig naar de BBQ. 


Aanvang rond 17.00 uur en aanmelden kan via activiteiten@feyenoord-handbal.nl of een  bericht aan Britt of Esther. Geef aan met hoeveel personen je komt. Het is een spoed organisatie klus deze BBQ, dus help mee en meld je zo snel mogelijk aan, zodat we er met elkaar een heerlijke afsluiting van kunnen maken.
Kosten zijn volwassen personen € 7,50 en jeugd t/m 18 jaar € 5,00

Belangrijk: Ben je ziek / verkouden / koorts blijf dan thuis! Deze activiteit kan plaats vinden als we met elkaar de 1,5 meter hanteren. En vergeet die tuinstoel niet hè zodat je altijd een plekje in de zon kan zoeken!