Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Technische Commissie – teams en trainers

Voor de TC zijn het ook vreemde tijden geweest, van het een op het andere moment niet meer trainen. Veel gesprekken zijn veel via Whatsapp of videobellen gedaan, eerst wat onwennig maar het gaf ook een hoop energie om iedereen zo betrokken bezig te zien.

Eind maart moesten we een voorlopige teamopgave doen voor het komend zaalseizoen. Dat is best lastig als je niet traint en elkaar niet regelmatig ziet. Daarnaast had een aantal trainers aangegeven komend seizoen iets anders te gaan doen. Vanuit de TC danken wij hen hartelijk voor alle inzet en wij hopen op een later tijdstip nog stil te kunnen staan bij hun afscheid.

We zijn met veel mensen in gesprek (geweest) en het goede nieuws is dat we voor steeds meer teams duidelijkheid hebben over trainers en coaches. Hier kun je verder lezen wat er al bekend is.

De G- spelers

Voor onze G-spelers is het helemaal een rare periode. Door de Corona maatregelen kon bijvoorbeeld de training/wedstrijd met de G-handballers van DES’72 niet doorgaan. Wat natuurlijk ontzettend jammer is! En ook al zijn er wat regels versoepelt, zij zijn helaas nog steeds niet aan het trainen.

De planning is dat we eind juni, begin juli nog een bijeenkomst of een training gaan organiseren met het team.

Overzicht trainers – coaches

Herenselectie (HS1 en HS2) trainer Arjan Koster, Arjan zal de HS1 coachen samen met Elke, voor HS2 zijn wij nog op zoek naar een coach en begeleider.
Voor Heren 3, hopen we dat Remco Vermaat hier een rol in wilt spelen, vanuit de TC zal hij hierover binnenkort benaderd worden.

Damesselectie (DS1 en DS2) dit jaar zijn Niels Streefland en Mladen Bijekic trainers en zullen DS1 gaan coachen, Tappie zal de begeleidingstaak op zich nemen. DS2 zal net als voorgaande jaren weer gecoacht worden door Ger Beekveldt!
Dames 3 staan al jaren onder de bezielende leiding van Rena en Irma, ook hen zullen we binnenkort benaderen of zij volgend jaar weer van de partij zullen zijn.

A en B dames / heren

Wij zijn heel blij dat we voor de Heren A Danny Baijens en Diana de Prez bereid hebben gevonden om te trainen en te coachen. Danny heeft duidelijk aangegeven dat hij ook verplichtingen heeft bij de Beachselecties en natuurlijk wil hij ook bij Dani en Jordy kijken, dan zal Diana alleen de coaching voor haar rekening nemen. 

Voor de dames A hebben we een nieuwe trainer: Marc Luteijn, de vader van Saschja.

Voor de jongens B is Marco Hijmans de nieuwe trainer coach.
De dames B zullen dit jaar getraind en gecoacht worden door Boy van Eijk en Onno Weggemans, bij de trainingen zullen zij bijgestaan worden door Martin de Vos.

C, D, E, F en H teams

We hebben twee jongens C-teams! Martin Vos en Frank Krijgsman gaan beide teams trainen, met ondersteuning van spelers uit het eerste voor de technische skills. Frank wordt coach van de HC1, die in de landelijke poule zijn ingedeeld. Voor de jongens C2 zijn we nog op zoek naar een coach. 

Bij de meiden C zien we twee nieuwe gezichten , Amber Klomp en Tomasz Teeuw, zij zijn inmiddels al een aantal weken op het veld aan het trainen met de nieuwe C-jeugd, daar horen wij mooie berichten over.

Voor de D jeugd zijn Nicolien de Wit en Marjolijn Kramer weer van de partij. En Marjolein Greeve zal de E jeugd trainen en coachen.

Kortom veel werk verricht door de TC maar komende weken is er ook nog veel werk te verzetten.

TC: Martin, Remco, Mladen, Nicolien, Danny en Angelique