Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Feyenoord Handbal D-jeugd Veld Bokaal

Feyenoord makes us happy!

Hebben jullie het ook een beetje gehad met deze periode? Gelukkig mag de D-jeugd wedstrijdjes spelen. Alleen onderling, dat dan weer wel.

Daarom hebben we zaterdag de '1e Feyenoord Handbal D-jeugd veld bokaal' georganiseerd. De D-jeugd bestaat uit 29 kinderen, dus daar kunnen makkelijk 3 teams mee gemaakt worden.

De trainers hebben de drie bestaande D-teams gemixted om drie gelijkwaardige teams te maken.

Er werd gestreden om een ware bokaal. Ieder team moest 2 wedstrijden spelen.
Als je niet aan de beurt was, kon je lekker op het beachveld trainen/spelen.

We hadden prachtig weer geregeld. Het werd daardoor wel een redelijke
slijtageslag. Sommige kids waren na afloop echt wel moe. Ouders wilden dit toch ook niet missen en zochten buiten het hek een plaatsje in de zon, o nee schaduw. We hebben besloten om gewoon in de Feyenoord-shirts te spelen. Het was echt een geweldig gezicht om 30 kids weer eens in het rood-wit rond te zien rennen.

Na het handenwassen onder de bezielende leiding van de corona
contactpersoon, kon de eerste wedstrijd van start gaan. Dit gebeurde onder de ook al bezielende leiding van scheidsrechter Thierry.

De eerste helft ging gelijk op. Team 2 stond in de rust met 5-6 voor. Helaas konden ze dat niet volhouden. Team 1 won uiteindelijk met 4 doelpunten verschil. Tijd voor een lekkere pauze.

Daarna de tweede wedstrijd. Daar kunnen we kort over zijn. Twee wedstrijden achter elkaar, was voor team 2 teveel van het goede. Ondanks dat ze meer doelpunten wisten te scoren, werd er toch ruim verloren. Hoe dat zit moet je maar aan de trainers vragen.

 

Dat betekende dat Team 1 en Team 3 om de bokaal gingen strijden. Wat een spannende wedstrijd werd dat. Na het laatste fluitsignaal en nadat de dampen waren neergedaald was de stand 10-10.

Penalty's dus. Dit bleek een ongelijke strijd. Ondanks dat Milan de hele dag geweldig stond te keepen, was Esra hem met penalty's stoppen de baas.

Na uitreiken van de bokaal en handenwassen ging iedereen na een erg
geslaagde dag, blij na huis; Feyenoord makes us happy.

Volgende week strijdt de D-jeugd om de '1e Feyenoord Handbal D-jeugd beach bokaal'. We hopen op hetzelfde mooie beach-weer.

 

Zie de onderstaande video voor een sfeerimpressie!

https://www.youtube.com/watch?v=L-sMzJr0iPs&list=PLjOjX_LvgqVCMGZa4bRonkcfmju1C7j2c&index=3&t=0s