Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Heren 1: Geen woorden, maar nog veel minder daden

Zaterdag 8 februari stond voor onze Heren 1 de belangrijke wedstrijd tegen Quintus op het programma. Belangrijk om de degradatie na competitie te ontlopen en we stonden voor aanvang 2 punten voor dus we konden op een mooie 4 punten komen.

U zult van mij nog nooit een negatief artikel gelezen hebben op deze site maar dit keer ontkom ik er niet aan.

Wat was deze wedstrijd erbarmelijk slecht.

Veel spelers toonden geen enkele inzet, dat is toch het minste wat je kunt doen, werken voor de punten, maar er waren erbij die met hun hoofd in de wolken liepen en met hun handen in de zakken. Verschrikkelijk.

Emotieloos was het, geen beleving en geen enkel idee dat ze het visitekaartje van Feyenoord Handbal zijn die hier streed voor de broodnodige punten. Het leek of ook de coach door de matheid gegrepen was, hij kreeg de ploeg niet aan de praat.

Ik heb geen enkel idee waar dit allemaal aan ligt maar het lijkt er op dat er te weinig trainingsarbeid geleverd wordt: van menig een hoor ik dat er maar afgeschreven wordt om niets. Mannen je bent lid van een vereniging sport op redelijk hoog niveau en heb er dan iets voor over. Schrijf niet af voor de bloedende teennagel van je moeder of de verstopping van je hondje, onttrek je niet aan je verplichtingen.

Speel een wedstrijd met z'n allen en denk niet dat je boven de rest staat: knokken kan je allemaal en het motto luidt Geen woorden maar Daden. Ik vertrouw er op dat jullie zullen beseffen waar je mee bezig bent, want alles kan in de laatste wedstrijden nog goed komen maar dan moet je het met zijn allen doen.

De wedstrijd ging van 0-1 achter via 3-3 naar 3-10 en een ruststand van 8-15. Er werd 10 minuten niet gescoord !!!

Na de rust iets beter maar niet veel. We kwamen op 14-20 maar de marge was te groot en de eindstand kwam met 21-28.

Verdiend verloren.

Mannen kom op knok er voor en het komt goed.

Piet