Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Feyenoord Handbal HB1 -Aalsmeer 26-1

Op zondag 26 januari speelden onze mannen de thuiswedstrijd tegen Aalsmeer, koploper in de jeugddivisie heren B. Aalsmeer heeft een indrukwekkende reeks dikke overwinningen geboekt. Negen wedstrijden werden achter elkaar gewonnen. Het beloofde dan ook een zware wedstrijd te worden voor onze mannen. 

De eerste aanval van Feyenoord werd door Sjors keurig afgerond, 1 – 0. Via de 1 – 1, de 2 – 2 van Jarno en de 3 – 2 van Hidde gingen de eerste minuten gelijk op. Een bal missen, een aanvallende fout en een bal op de paal en Aalsmeer liep uit naar 3 – 7. Feyenoord maakte teveel foutjes en Aalsmeer maakte de kansen keurig af. Met wat aanwijzingen van de coaches en een tijdstraf voor een speler van Aalsmeer weet Feyenoord  weer wat meer structuur in het spel te krijgen en komt Feyenoord weer tot scoren. Aalsmeer blijft ook doelpunten maken maar de achterstand verkleinen lukt niet, 6 – 10. 

Feyenoord mist een break-out en ook een lobje gaat helaas net mis. Aalsmeer mist niet, 7 – 15. Via doelpunten van Sjors, Jarno, Roan, Hidde en Tijs staat er een 15 – 25 ruststand op het scorebord. Veel ploegen in de jeugddivisie hebben moeite om tot scoren te komen tegen Aalsmeer. Feyenoord niet. We scoren genoeg, maar we krijgen er ook veel teveel tegen.

In de tweede helft staat Feyenoord wat beter te verdedigen maar nog steeds komt Aalsmeer te makkelijk tot scoren. Feyenoord blijft ook zijn doelpunten maken. Via 20 – 31 en 25 – 39 staat er na 50 minuten 27 – 43 op het scorebord. Een te groot verschil. Als onze mannen deze ploeg echt weerstand wil bieden moet er met elkaar harder gewerkt worden in de verdediging. 

Doelputenmakers: 

Sjors 7, Jarno 5, Roan 5, Hidde 4, Appie 3, Tijs 2, onbekend 1.