Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Verslag Savosa 1 - Feyenoord dames 2

Vandaag op naar Barendrecht voor de return, waar we thuis met 1 doelpunt van hebben gewonnen, wacht ons lastige uitwedstrijd.

Nou kan je natuurlijk in het begin van de wedstrijd niet helemaal goed bij de les zijn, maar dit was vandaag een deceptie van heb ik jou daar, zowel verdedigend als aanvallend waren onze dames met iets anders bezig dan handbal leekt het wel.

Ruststand 15-7, toch wel bang dat we volledig afgeschoten zouden worden, in de rust een zoveel mogelijk positief opbeurend praatje gehouden. Moet zeggen 2e helft zijn we scherper in aanval en verdediging, komen terug in de wedstrijd, ook al blijft het moeilijk om bal snelheid er in te houden om de tegenstander zo op verkeerde been te zetten.

Met veel inzet van onze dames zijn we terug gekomen tot 25-21. Het verschil is helaas gemaakt in de eerste 8 minuten waardoor een ieder later zo hard moet werken om terug te komen dat 30 minuten niet voldoende is.

Dames buiten de uitslag , bedankt voor een juiste instelling in de 2e helft, hou dit vol voor volgende week en je zal zien dat het dan nog leuker wordt.

Grt Ger