Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuwsberichten - Hellas DB1 - Feyenoord Handbal DB1

Geschatte leestijd 1 minuut

Alweer een mooie start van de wedstrijd. Net zoals vorige week stonden jullie al snel op een 0-2 voorsprong. Er werden wissels ingezet, ook die jullie gisteren met Yvette Broch geoefend hebben en ook daar kwamen mooie doelpunten uit. Wat gaaf om dat meteen in de praktijk te brengen!
Met een prachtige vrije worp over het blok van Hellas, in de kruising en niet te houden voor de keeper, gingen jullie de rust in. Stand 7-5

Met hernieuwde kracht begonnen jullie aan de tweede helft. En waar we daar meestal een kleine terugval zien, bleef deze nu uit. Binnen 30 seconden in 2e helft vochten jullie je terug tot 7-7. De waanzinnig snelle save op een break-out van Hellas mag ook genoemd worden.
Met nog 10 minuten op de klok stond het 11-11. Toen weer even op voorsprong en bij nog 5 minuten op de klok 14-14. De spanning was te snijden. Jullie zijn wat schaafplekken, brandwonden, krassen en een blauwe neus rijker, maar o..... wat een vechtersmentaliteit hebben jullie laten zien! Complimenten voor jullie allemaal meiden!
Wat jammer dat de scheids een aantal keren te vroeg floot terwijl de bal al onderweg was naar het doel..... Tel daarbij de mooie aanvallen op die eindigden op de paal; als die allemaal hadden gezeten hadden jullie gewoon vet gewonnen ?.
Uiteindelijk helaas 16-15 als eindstand. Verlies wil ik het niet noemen, want voor ons hebben jullie gewonnen!!