Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Roda - Feyenoord dames 2

Vandaag na een geweldig Nederlands team gezien te hebben, en wat later verzamelen, mogen we eens kijken hoe wij het doen tegen Roda.

Na de tos gewonnen te hebben starten wij met de bal, in de hoop een voorsprong te nemen, maar helaas lukt ons dit niet, beetje slordig spel en niet goed aanspelen zorgt er voor dat Roda op voorsprong kom en dit eigenlijk niet meer uit handen geeft.

Verdedigend zijn we goed bezig, maar helaas in de aanval lukt het de laatste wedstrijden niet echt lekker. In de rust nog wat aanwijzing wat we evt. kunnen doen en zowaar knallen we de ballen er weer goed in, mag wel zeggen dat de scheidsrechter iets dubieuzer gaat fluiten in ons nadeel en we meer dingen tegen krijgen als mee, wat ook niet ten goede komt van ons spel.

Dit mag geen excuus zijn maar andersom wel voordeel, pingel mee, uitbal verkeerde kant op, waar door Roda goed gebruik van wordt gemaakt. Uiteindelijk weten we de achterstand terug te brengen tot 3.

Dames ontzettend bedankt voor de inzet en mond dicht houden als het tegen zit, ik wens een ieder leuke feestdagen toe en zie allen weer op 5 januari

Mvg Ger