Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Feyenoord 1 verliest terecht van Tachos

Afgelopen donderdag stonden de mannen van Feyenoord in de 2e ronde van de beker tegenover eredivisionist Tachos. Deze ploeg staat momenteel negende in de eredivisie dus doet het niet slecht.

Feyenoord ging voortvarend van start en nam een 1-0 voorsprong, maar dat was van korte duur. De Waalwijkers kwamen terug en stelden orde op zaken.

Via 3-3 ging het naar 5-5 maar toen vond Tachos het echt welletjes. Er werd een voorsprong genomen welke eigenlijk niet meer uit handen werd gegeven.

Toch lieten de mannen van Feyenoord hun tegenstander niet weglopen  en werd uiteindelijk een 17-19 ruststand bereikt. Dit bood uiteraard nog perspectief.

Tot de 10e minuut na de rust bleef het verschil draaglijk te weten 2 doelpunten, maar toen liet Tachos aan de mannen van Feyenoord het verschil zien tussen 1e en eredivisie. Ze verhoogden nog iets meer het tempo, verdedigden stevig en Feyenoord ging zich frivoliteiten veroorloven in het afronden en de wedstrijd was gespeeld.

Na 24-29 werd het 26-33 en de eindstand kwam met 31-38.

Als u nu denkt dat Feyenoord geen enkele tegenstand kon bieden is dat onjuist.  40 Minuten gingen prima, maar toen was de pijp leeg en drukte Tachos, met ook een jonge ploeg door.

Toch biedt deze wedstrijd positieve aanknopingspunten voor Feyenoord in de competitie, waar men de laatste 3 wedstrijden ongeslagen is en aan een opmars bezig is.

As zaterdag om 20.30 uur spelen de mannen in de Wielewaal tegen Aalsmeer, welke ploeg momenteel een 2e plaats bezet in de 1e divisie waarin onze mannen op een 8e plaats vertoeven. Als de inzet net zo is als donderdag dan kan het een hele mooie pot worden.

Ik verwacht een volle Wielewaal die eensgezind onze mannen naar de overwinning zal schreeuwen.

Piet