Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Wedstrijdverslag DB2-VOC B2 7-12-2019

Zaterdag 7 December ontving het B2 team van Feyenoord Handbal de meiden B2 van VOC.

Wat een verschil met de vorige wedstrijd. Vanaf minuut 1 was er van Feyenoord Handbal kant leuk handbal te zien. Van het feit dat Demi en Isa nog niet veel met de andere meiden hadden samengespeeld was weinig te zien.

Behalve dat er wat weinig wisseltjes werden ingezet, werd er wel goed druk opgebouwd en Iza op de cirkel regelmatig bereikt. Sofie stond haar doel weer keurig schoon te houden en zo gingen de meiden met een nipte 10-9 voorsprong de welverdiende rust in.

In de tweede helft bouwden jullie door onder andere een mooie break-out van de beide I(s)(z)a’s de stand uit naar 4 punten voorsprong. Ook Savannah kon gelukkig weer meedoen en pikte zo haar doelpuntje vanaf de linkerhoek mee.

Amy, Maya en zeker Zoë stonden hun “mannetje” in de verdediging, waarbij de door het publiek luidt bejubelde interceptie van een break-out van de meiden van VOC, niet onbenoemd gelaten mag worden. Sophie gooide uiteraard weer onberispelijk de weinig aan Feyenoord Handbal toegekende pingels achter de goed keepende keepster van VOC.

Maar helaas lieten jullie door wat onrustig spel van jullie kant en wat discutabele beslissingen van het scheidsrechterlijke duo, de winst in de laatste 10 min uit handen glippen.

Maar jullie hebben een fantastische leuke wedstrijd laten zien en ik weet zeker dat er volgende week niemand naast deze soms ietwat te hard toejuichende reporter wil zitten. Hopelijk doet dan Donna ook weer mee en kunnen jullie eindelijk compleet proberen de 2 punten uit het verre Volendam mee te nemen.