Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuws - Wedstrijdverslag DB1 - Quintus 8-12-2019

De wedstrijd tegen de koploper zou pittig worden, er werd een beetje tegenop gezien.

De start van de wedstrijd was heel prettig. Iris stopte de eerste doelpoging van Quintus knap, waarna daarna snel het eerste doelpunt voor Feyenoord een feit was. Dat had Quintus niet gedacht, want het duurde even voor het puntje op het scorebord te zien was....

Quintus is duidelijk nog een maatje te groot, maar vanaf de zijlijn konden we vaststellen dat er ten opzichte van de vorige wedstrijd tegen de meiden van Quintus zeker vooruitgang te zien is.
Het begin van de tweede helft was sterk. Er werd pittig gespeeld. Tot 3-3 in de tweede helft bleven de meiden bij, maar daarna liep Quintus weer uit. Het was ook genieten om te zien hoe de meiden van Quintus op snelheid mooie aanvallen maakten. Nog fijner om te zien hoe onze "Woman of the Match" Iris deze dan ook vaak geweldig stopte!

Heel jammer was het onnodige balverlies deze wedstrijd. Dat heeft heel wat punten gekost, want Quintus wist daar prima mee om te gaan.


Ik denk dat het wel mooi is om af te sluiten met de wijze woorden van een toeschouwende moeder: "Het gaat er niet om dát je verliest, maar hóe je verliest", en jullie hebben laten zien dat jullie al veel hebben geleerd en ook gaandeweg deze wedstrijd zijn blijven leren.

Op naar volgende week, de laatste wedstrijd voor de kerstvakantie. Succes meiden!